Om

Välkommen till KOMP – Kenneth Olausson MedieProduktion! 

 

Efter att under många år varit verksam inom musik & kultur, idrott & hälsa och
innovation & entreprenörskap så är det nu dags att bejaka naturintresset. 

 

fotograf-med-namn-annika150216

När jag funderade på hur jag med min konstnärliga bakgrund kombinerat med stora intresset för natur & miljö skulle närma mig området så föll sig naturfotografering lämpligt. 

Jag har under senare år allt mer inventerat och skådat fågel och fascinerats av de upplevelser och ögonblick som uppstår i samband med möten i naturen. Genom att fotografera så kan jag i högre grad ta med ögonblicken hem och ge andra som kanske inte har samma möjlighet att vistas i naturen chans att ta del av dessa. Kan jag på detta sätt bidra något lite till glädje, fascination och förståelse för naturen och dess invånare så glädjer det även mig.

På de här sidorna kommer du att kunna ta del av ett urval av bilder och berättelser från naturen. Gillar du något finns även möjlighet att köpa bilder. Tanken är att det på sikt även ska finnas motsvarande från kultur- och sportområdet. Alla bilder är fotade av Kenneth Olausson om inte annat anges.

Hoppas något kan tilltala Dig!

Kenneth.Olausson2

 

Om mig själv

Jag är en nyfiken entreprenör som hittills verkat framförallt inom kulturella & kreativa näringar samt idrott & hälsa. Utbildad inom komposition på Musikhögskolan i Stockholm, där jag sen också arbetade under nio år. Har sen startat och drivit forskningsinstitut och en del företag inom ovanstående områden.

Nu är det dags att ge naturintresset allt mer tid.