Äntligen

Så har då denna min hemsida öppnats. Det har alltid varit en massa annat i vägen men nu när priot ligger på naturfotografi så känns läget rätt. Sidorna kommer att utgå från mina huvudintressen Kulturella & kreativa näringar, Idrott & hälsa och Natur & miljö och där fokus inledningsvis då kommer ligga på det senare med speciell inriktning mot naturfotografi. Jag har gjort mycket inom de två första områdena men trots mitt stora naturintresse inte kunnat lägga den tid jag önskat på naturområdet. Men nu blir det alltså ändring och det kombineras då med intresset för fotografering.

Hoppas du finner nöje av sidorna och tveka inte att kommentera det du ser eller kontakta mig om du har frågor.

This entry was posted in Okategoriserade.

8 Comments

 1. Stewe Gårdare 4 november, 2016 at 23:33 #

  Hej Kenneth! Grattis till den nya hemsidan! Så många utsökta bilder. Ska med glädje följa din utveckling som naturfotograf. Och räknar med att få många fler bildupplevelser och lärorika stunder på din hemsida.
  Stewe

 2. Karin BJ 5 november, 2016 at 15:40 #

  Fantastiskt snyggt jobbat! Ser fram emot att “följa med” på många intressanta äventyr.

 3. Bernt Ericson 5 november, 2016 at 18:00 #

  Äntligen! Vad jag sett fram mot att få följa dig på din vandring genom naturen och de fantastiska uttryck som du är en mästare på att fånga. Som du vet genom åren vi spenderat tillsammans har jag vant mig vid att du alltid levererat över mina förväntningar – så också denna gång!

  • kenneth 5 november, 2016 at 19:31 #

   Tack Bernt för din uppskattning. Jag blir väldigt glad att höra att du gillar denna nya riktning och övrigt är förstås ömsesidigt!

 4. Christer Svedmark 19 februari, 2017 at 12:19 #

  Snyggt! Följer dina projekt med stort intresse, speciellt fågelprojektet.

  • kenneth 19 februari, 2017 at 19:25 #

   Tack Christer, kul att du tar del och följer. Hoppas bilderna ska kunna sprida glädje. Lär bli en hel del bilder framöver nu när våren och ljuset återvänder.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*