Tjänster

Här hittar du några av de tjänster vi kan erbjuda. Har du andra önskemål som du tror vi kan hjälpa till med så hör du bara av dig.

batlanningen-innan-solnedgang-031016_a6a5589

 

Vill du köpa bilder?

De flesta av bilderna passar mycket bra som prydnad på väggarna oberoende miljö. Kanske vill ni ha något motiv själva hemma, på jobbet eller varför inte ge bort en bild eller presentkort på bild till födelsedag, julklapp eller annat? 

Det finns många varianter, bild med eller utan ram, olika typer av papper, canvas mm

Fundera på motiv och storlek och kontakta oss på info@komp.se så tar vi utifrån det fram ett förslag. Vill du ha hjälp att hitta motiv, storlek mm så mailar du så ringer vi upp för diskussion.

 

Guidning!

Vill du/ni lära er mer om natur och fåglar? Vi erbjuder guidning individuellt eller i grupp. Antingen söker vi speciella arter eller besöker en lämplig miljö och ser vad det ger. Fungerar förstås även som gruppaktivitet i företag! Kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar just era önskemål.

skadare-med-namn-annika2151016
fotograf-med-namn-annika2150216

 

Naturfotografering eller inventering?

Behöver ni hjälp med någon form av naturfotografering eller inventering av vilka djur och växter som finns på er tomt eller liknande? Kontakta oss så tar vi fram ett förslag med hur det skulle kunna genomföras, hur resultaten presenteras och vad det skulle kosta.

Föreläsning – bildvisning!

Är ni intresserade av en föreläsning eller bildvisning inom område kopplat till natur och miljö så har vi flera olika tjänster. Kontakta oss för diskussion.

skarmavbild-2016-10-26-kl-18-50-45